Actueel autonieuws

Jij draagt mede zorg voor de boekhouding van onze administratie en werkt met exact online. Samen met de collega’s van jouw afdeling zorg je er voor dat alles op rolletjes loopt. Je krijgt een verantwoordelijke functie in een informele werkomgeving waarin je zelfstandig aan de slag kunt en veel vrijheid krijgt. We bieden je een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en tevens zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Als vrachtwagen chauffeur bestaat je dag uit het ophalen van auto’s bestemd voor autorecycling dan wel auto handel bij zowel particuliere- als zakelijke klanten in het hele land. Met de daarbij horende administratieve werkzaamheden om de voertuigen af te melden en over te schrijven. Onze vrachtwagen chauffeurs staan exclusief - één op één - met onze klant/ doelgroep en vormt hét fysieke uithangborg van onze organisatie. Ook geschikt voor personen uit de omgeving Nijkerk/Amersfoort.

De productiemedewerkers van het recyclingteam zijn verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling. Mensen zonder ervaring in de automotive branche zijn ook van harte welkom. Na een korte interne opleiding kunt u bij ons aan de slag. Indien u van aanpakken weet hebben wij een baan voor u. Ook het milieuvriendelijke verwerken van sloop- en recyclingauto’s behoort tot het takenpakket van een demonteur door ondermeer het verwijderen van de accu en aanwezige vloeistoffen zoals brandstof, olie en koelvloeistof. Van elke sloopauto wordt op dit moment liefst 95% gerecycled.

 

Wij zijn voor onze recycling afdeling per direct op zoek naar een gedreven en flexibele ‘Voorman’ met leidinggevende capaciteiten.

De afdeling Recycling is een afdeling waar autowrakken een tweede leven krijgen. Hier worden in een 2 ploegen scenario de binnenkomende autowrakken gerecycled. Hierbij is het vinden van een juiste balans tussen kwaliteit en kwantiteit essentieel. Dit zodat onze afdeling naar een “nog” hoger niveau gebracht kan worden. Om dit te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar jou! Een gedreven, gemotiveerde hands on leidinggever met helikopterview. Die altijd bezig is om zijn productieproces te optimaliseren en het maximale uit zijn mensen kan halen.

Je bent werkzaam in de garage werkplaats waarbij je onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan voertuigen van onze klanten en het eigen wagenpark. Een variëteit aan automerken en bouwjaren komen aan je voorbij met de meest uiteenlopende vraagstukken. De basis én kwaliteit van ons duurzame concept wordt dus mede bepaald door jou, aangezien jij als auto monteur eindverantwoordelijk bent voor datgene wat Van der Ven Auto’s uitlevert aan haar klanten cq. ambassadeurs; ‘Kwaliteit is de norm, perfectie jouw uitdaging’.

 

Ben jij dat verkoop talent die sales-driven is en tegelijkertijd oog heeft voor maximale klanttevredenheid? Heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streef jij echt alleen het allerhoogste na? Dan benjij dé verkoopspecialist die wij zoeken en liggen er tevens doorgroeimogelijkheden in het verschiet. Jij als verkoopmedewerker wordt hét aanspreekpunt voor onze klanten in hun zoektocht naar gebruikte- en nieuwe kwaliteitsonderdelen en vormt daarmee het uithangbord van Van der Ven Auto’s B.V..